Ми підкидаємо дрова в піч, поки повітря в парній не почне покусувати ваше тіло. Поки що кожен вдих не перетвориться на ковток розпеченого ефіру. Поки що від помаху дубового віника шкіра не покриється дрібним пітом. До того моменту, коли єдиним вашим бажанням буде поринути в холодну воду, щоб, трохи згодом, почати все заново.

 

Наша лазня – це окремий зруб натурального дерева з передбанником, душовою та виходом до озера. Поруч мангал та компактна тераса. Вони тут навмисне, щоб розпареним, розмореним і зголоднілим шанувальникам лазні було зручно підсмажити м’ясо на вугіллі і тут же, на свіжому повітрі, зібратися всією компанією за великим столом.

Чим гарна наша лазня:

  • Вона повністю з натурального дерева, тому швидко нагрівається, добре тримає тепло та приємно пахне деревиною.

  • Усередині є все, щоб комфортно відпочити та повністю розслабитися: чиста парна, обливні ємності зі студеною водою, гарячий душ, санвузол, столові меблі та посуд.

  • У ній завжди є віники. Натуральні, запашні, дубові. Є повстяні ковпаки різних фасонів – для захисту голови та кумедних селфі. І звісно, ​​сланці.

  • Окрема закрита територія з понтоном для купання, щоб ніхто не заважав відпочинку вашої компанії.

  • І ще наша лазня гарна габаритами. У ній не буває тісно навіть великим компаніям.

Якщо ви бажаєте добре попаритися, забронюйте лазню заздалегідь, щоб до вашого приїзду ми нагріли її до бажаної температури.